Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, Huawei. Het Chinese bedrijf bestaat al jaren, maar heeft zich eigenlijk de afgelopen jaren pas meer toegelegd op de Europese mobielindustrie. Vroeger richtte het zich meer op het verstreken van mobiele netwerken, zoals 3G of 4G, wat op dit moment op begint te komen. Langzamerhand heeft Huawei zich echter steeds meer gericht op mobiele telefonie. Dit hebben ze uitstekend gedaan met de komst van Ascend-lijn bestaande uit een viertal verschillende telefoons, met elk hun eigen karakter hebben.

Huawei Ascend G510 Abonnement

De Huawei Ascend G510 is uiteraard verkrijgbaar met een abonnement, zoals alle telefoons van Huawei dat wel zijn. Door de heerlijk goedkope prijs van de Huawei Ascend G510, zijn de abonnementen ook een stuk goedkoper. Je hoeft immers niet een super groot bedrag af te betalen voor de telefoon, wat je normaal wel altijd doet met een abonnement met een duurdere telefoon. Hieronder staan de beste deals en abonnementen in combinatie met de Ascend G510:

Neem bijvoorbeeld de Huawei Ascend G510. Op het eerste gezicht een vrij normale smartphone, maar wat opvalt is het grote scherm, zoals ook bijvoorbeeld bij de Ascend Mate het geval is. De Huawei Ascend G510 heeft een diagonale doorsnee van 4,5 inch. Behoorlijk wat groter dan de meeste smartphones die er op dit moment te koop zijn.

Huawei Ascend G510 Specificaties

Het is een leuke telefoon met een aantal opvallende specificaties, zoals bijvoorbeeld het eerder genoemde grote scherm, het niveau van een iPhone wordt echter bij lange na niet gehaald. We kunnen daarom wel stellen, dat het een middenklasse smartphone van Huawei is. Dit valt ook aan de prijs af te lezen, dit op dit moment rond de 160 euro ligt. Een dergelijke prijs is heel erg schappelijk voor een smartphone, als de Huawei Ascend G510.

De Huawei Ascend G510 is uitgerust met zowel een front- als backcamera, waar uitstekende foto’s mee te maken zijn. Daarnaast is de G510 voorzien van een intern geheugen van 4GB. Mocht je dit toch niet genoeg vinden, is het simpel uit te breiden met een extra geheugenkaartje.

Huawei Ascend G510 Prijs

De Huawei Ascend G510 is bedoeld voor mensen die graag van de gebruikelijke gemakken voorzien willen zijn, maar niet de behoefte hebben om daar diep voor in de buidel te tasten. Ondanks de relatief lage aanschafprijs kun je er uitstekend mee gamen, internetten, tekstverwerken, e-mailen en chatten.

Om ervoor te zorgen dat je dit alles snel kunt blijven doen, is de G510 uitgerust met een bijzonder snelle processor. Met de huidige softwareversie heb je toegang tot bijna alle apps voor Android, enkel niet de apps, die alleen compatible zijn met de latere versies van Android. Al met al is de Ascend G510 een keurige smartphone met alles erop en eraan. Toch moet erbij gezegd worden dat het wel een telefoon is uit het middensegment. Dit houdt vooral in dat het niet de meest uitgebreide smartphone is, maar daar is de prijs dan ook naar. De prijskwaliteitverhouding is in dit geval bijzonder goed!