Een van de grootste verassingen in de hedendaagse smartphone industrie is toch wel Huawei. Het Chinese bedrijf kende een slechte marktintroductie, maar herpakte zich vrij snel. Inmiddels heeft het bedrijf een buitengewoon degelijke naam gekregen en produceert het smartphones in zowel het lage, als het hoge segment. De Ascend lijn, is de huidige modellenlijn waar Huawei mee opereert. Zoals bij de meeste merken kent ook Huawei een budgetmodel, in dit geval de Y300.

Huawei Ascend Y300 Abonnement

De Huawei Ascend Y300 is uiteraard met vele verschillende abonnementen te verkrijgen. Hieronder staan de beste abonnementen en de goedkoopste deals voor een abonnement in combinatie met de Huawei Ascend Y300.

Het grote voordeel van een budgetsmartphone is niet zo moeilijk te raden, maar wat wel bijzonder is, is dat de Huawei Ascend Y300 van alle gemakken voorzien is. Zo heeft een dual-core processor, zodat alles vlot verloopt. Daarnaast heeft de telefoon een riant scherm van 4,0 inch, even groot als de iPhone 5 bijvoorbeeld. En natuurlijk niet te vergeten een front- en backcamera. De backcamera heeft 5,0 megapixels, wat genoeg is om mooie herinneren vast te leggen. De levensduur van de accu is daarnaast ook nog een bijzonder goed! Je kunt er dus eindeloos mee gamen, interneten, chatten, noem maar op.

Budget telefoon Ascend Y300

Je hebt gelijk, als je stelt, dat het niet de meest uitgebreide smartphone op de markt is, maar het biedt wel een hele degelijke basis. Alle Android apps zijn gewoon beschikbaar en vrijwel alles is mogelijk met Huawei Ascend Y300, maar het blijft een budgetsmartphone. Dat betekend vanzelfsprekend wel, dat je hem niet kunt vergelijken met een iPhone of hoog gekwalificeerde smartphone, die vaak vele malen duurder zijn.

Deze smartphone is dus vrij laag in de markt geplaatst en de drempel om hem te kopen is daardoor ook een stuk lager. Je kunt bijvoorbeeld, als je nog nooit een smartphone hebt gehad eens met een Huawei Ascend Y300 beginnen. Ook voor bijvoorbeeld jongeren, die over het algemeen niet bijster veel geld om handen hebben, is deze smartphone prima om in de gewenste gemakken te voorzien. Mocht de Ascend Y300 om wat voor reden toch niet bevallen dan heb je in ieder geval geen honderden euro’s te veel geïnvesteerd. De Huawei Ascend Y300 is wat dat betreft qua prijs heel goed te betalen. Voor een smartphone met eerder genoemde opties erop, zeker de moeite waard!

Al met al weet Huawei een behoorlijk complete smartphone neer te zetten voor een hele nette prijs. Ideaal voor mensen die geen belangstelling hebben in een smartphone met een hoog prijskaartje. Kortom, de Huawei Ascend Y300 biedt tegen de juiste prijs het juiste aan, vergeleken bij andere toestellen in de smartphonewereld.